Както природата, така и хората “се събуждаме” през пролетта. Слънцето започва

...
Както природата, така и хората “се събуждаме” през пролетта. Слънцето започва
Коментари Харесай

Ето Защо Се Влюбваме Най-Често През Пролетта

Както природата, по този начин и хората “се събуждаме” напролет. Слънцето стартира да свети по-ярко, ние прекарваме доста повече време на открито, на чист въздух, извършвайки обичаните си занимания и спортни интензивности. Не по-маловажно е, че сме надалеч от всевъзможни екрани.

Това напълно закономерно покачва производството на хормоните на щастието – серотонин и допамин. Те са директно виновни за нашата самонадеяност, положително въодушевление и чувството за наслада от живота.

Достатъчното произвеждане на тези хормони кара хората да усещат по-уверени и по-привлекателни.

Освен хормоналния баланс в организма, напролет стартира и новият витален цикъл в природата. Това неизбежно разсънва инстинкта ни за размножаване.
ЕТО КАК МЪЖЕТЕ СИМУЛИРАТ ОРГАЗЪМ
Все отново, индивидът е представител на животинския свят и на подсъзнателно равнище ни управляват същите инстинкти, както при животните.

За това също има пояснение в хормоналния баланс. Отговорен за събуждането ни след “зимен сън” е хормонът мелатонин, директно обвързван със светлата част от деня. Колкото повече светлина, толкоз по-малко от хормона, който безусловно ни приспива.

Топлината, светлината, цветовете, които ни заобикалят, ни зареждат с повече оптимизъм и наслада, а когато човек е ухилен и положителен, той притегля сходни страсти към себе си. Когато е топло, всичко като че ли става по-лесно, включително и любовта.

ГРЪМ И МЪЛНИИ! ПРЕЗИДЕНТ ЗАБРАНЯВА ОРАЛНИТЕ ЛАСКИ



Източник: lifestyle.bg.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР